Je bent bij AB-Vitality gegarandeerd van een deskundige personal trainer, want jouw coach heeft maar liefst 5 vakdiploma’s behaald! Namelijk: functioneel trainer, bootcamp trainer, allround herstel- en conditietrainer, bewegingsdeskundige seniorensport en voedingsexpert.
Wat jij wil! Onze maandelijkse pakketten zijn ingericht op 1 op 1 privé training. Zo heb jij 100% van de aandacht en kan je in alle rust en focus samen met je coach trainen om je doel te behalen. Je kan ook bij ons duo trainingen aanvragen, waarbij je met je favoriete sportmaatje samen gaat trainen. Zo bespaar je nog aardig in de kosten. Daarnaast kan je bij ons bootcamps volgen in groepsverband. 
Wij bieden een breed scala aan trainingen, waaronder individuele sessies, small group training, bootcamp, HIT (High Intensity Training), kettlebell workouts en meer.
Functioneel trainen richt zich op het verbeteren van bewegingen die je in het dagelijks leven gebruikt. Hierbij maken we gebruik van oefeningen met losse materialen en het eigen lichaamsgewicht, waardoor je sterker, stabieler en fitter wordt voor alledaagse activiteiten.
Krachttraining is een vorm van lichaamsbeweging waarbij weerstand wordt gebruikt om spieren te versterken, te vergroten en te definiëren. Dit kan worden bereikt met behulp van gewichten, weerstandsbanden, kettlebells, of het eigen lichaamsgewicht. Door regelmatig krachttraining te doen, verbeter je niet alleen je spierkracht en uithoudingsvermogen, maar ook je algemene gezondheid en metabolisme. Lees meer op onze krachttraining pagina.
Conditietraining, ook wel cardio genoemd, omvat activiteiten die je hartslag verhogen en je ademhaling versnellen om je algehele uithoudingsvermogen te verbeteren. Dit kan onder meer hardlopen, fietsen, roeien, zwemmen of groepslessen zoals aerobics omvatten. Door conditietraining te integreren in je fitnessroutine, versterk je je hart en longen, verbeter je de bloedsomloop en verbrand je calorieën om gewicht te verliezen of je conditie te verbeteren. Lees meer op onze conditietraining pagina.
HIIT of High Intensity Interval Training is een vorm van training waarbij korte, intense oefeningen worden afgewisseld met korte periodes van rust of lagere intensiteit. Deze methode is ontworpen om je hartslag te verhogen, je metabolisme te stimuleren en vet te verbranden in een kortere tijdspanne. HIIT kan variëren van sprintintervallen tot plyometrische oefeningen en is effectief voor het verbeteren van zowel kracht als conditie in een compacte workout. Lees meer op onze HIIT training pagina.
Nee, onze trainingen zijn geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Onze trainers passen het programma aan op basis van jouw ervaring en fitnessdoelen.
Je kunt eenvoudig een afspraak maken voor een intakegesprek door contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website.
Tijdens een proefles maak je kennis met onze trainingsaanpak en -faciliteiten. Je kunt de sfeer proeven en ervaren hoe onze trainers werken aan jouw fitnessdoelen.
Ja, naast training bieden we ook voedingsadvies aan om jou te helpen een gezonde levensstijl te ontwikkelen en je fitnessdoelen te ondersteunen.
We hanteren betaalbare tarieven en bieden flexibele betalingsmogelijkheden, inclusief betalen per les. Bekijk de tarieven pagina voor meer informatie over onze tarieven.
Nee, je kan bij ons per maand opzeggen met 1 maand opzegtermijn. 
De duur van een trainingssessie kan variëren, afhankelijk van het type training en jouw persoonlijke doelen. Gemiddeld duren onze sessies 1 uur.
Ja, we hebben ervaring in het begeleiden van mensen met burn-out klachten. We bieden een speciale aanpak om zowel mentaal als fysiek weer op de rails te komen.