Ontmoet jouw coach:
Ad Bruinen

Mijn naam is Ad Bruinen. Ik ben allround conditie- en hersteltrainer. Daarnaast ben ik gecertificeerd bewegingsdeskundige seniorensport. 

Jarenlang ben ik actief geweest in de hypotheken en verzekeringenwereld, tot ik een burn-out kreeg. Ik heb deze burn-out zelf weten te overwinnen doormiddel van trainen en gezonde voeding. Deze ervaring heeft mij zoveel positiviteit gebracht, dat ik in 2019 besloot om te gaan doen waar ik gelukkig van word en waar mijn werkelijke passie ligt: het motiveren en begeleiden van mensen die fitter en vitaler willen worden. Zo is AB-Vitality uiteindelijk als bedrijf ontstaan.

De visie van
Ad Bruinen
Het is voor mij belangrijk om persoonlijke begeleiding toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen.

In de afgelopen jaren heb ik al heel wat mensen kunnen helpen bij het behalen van hun doelen. Ik blijf me door ontwikkelen op het gebied van voeding en fitness, zo heb ik in de afgelopen jaren de diploma’s functional trainer, bootcamp trainer, allround herstel- en conditietrainer en bewegingsdeskundige seniorensport behaald. Ook op het gebied van voeding heb ik het diploma voedingsexpert behaald.

Als personal trainer geef ik mijn lessen vanuit een fitnessruimte bij voetbalvereniging ‘De Valk’. Tevens geef ik ook trainingen vanuit Fitnessclub Helmond en is er de mogelijkheid om te trainen op een locatie naar keuze. Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten en met jou samen te werken aan jouw doelen!
Zullen we kennismaken en samen een proefles doen?